Profile

Join date: Aug 14, 2022

About

De produserer også Odd-brødet. R8 Property vil skape en bærekraftig fremtid ved å benytte teknologi og lidenskap til å endre måten vi bygger og drifter eiendom - alltid med kunden i fokus. Det enkle er ofte det beste Odds samarbeidspartner siden 1996. Skagerak Energi har i 100 år sørget for lys og varme i norske hjem. Telemarks største mediehus med 80. 000 lesere daglig på nett, mobil og papir.

Eliteserien Odd-Sarpsborg 08, 20.08.2022 18:00, Skagerak Arena, Eurosport Norge, Billetter. Bodø/Glimt-HamKam, 20.08.2022 18:00, Aspmyra stadion, Discovery

Odd Odd - Sarpsborg 08. 2dager Fjordkraft har valgt å sponse ODD fordi det er en klubb med ambisjoner og fordi vi ønsker å støtte opp om

Sarpsborg 08 - Odds BK sammendrag Fotball resultat og høydepunkterStream Eliteserien live Fotball kampen mellom Sarpsborg 08 og Odd med Eurosport. Kampen starter kl. 16:00 den 7. mai 2022. Få siste nytt om Sarpsborg 08 og Odd, og finn Eliteserien standings, results, top scorers og previous winners. Fans av Fotball kan lese de seneste Fotball overskiftene, intervjuene, ekspertuttalelsene og se video gratis. Følg med på hva som skjer i Eliteserien, OBOS-Ligaen og andre begivenheter. Gjør Eurosport til din foretrukne kilde til online sport fra fotball til tennis, sykkel, snooker og mye annet.

(((PÅ NETT#))) Odd mot Sarpsborg på online 20 august 2022 Eliteserien 2022 Aalesund | Hjemmebane Color Line Stadion, Ålesund Bodø/Glimt | Hjemmebane Aspmyra Stadion, Bodø Hamkam | Hjemmebane

OddTilbyr hurtigladestasjon og gratis parkering for elbiler på Skagerak Arena. Fjordkraft har valgt å sponse ODD fordi det er en klubb med ambisjoner og fordi vi ønsker å støtte opp om lokalmiljøet. For oss som skal bygge opp Hummel i Norge så er Odds Ballklubb en perfekt arena. Mesterbakeren leverer ferske brød, kaker og konditorvarer til REMA 1000.

OddTilbyr hurtigladestasjon og gratis parkering for elbiler på Skagerak Arena. Fjordkraft har valgt å sponse ODD fordi det er en klubb med ambisjoner og fordi vi ønsker å støtte opp om lokalmiljøet. For oss som skal bygge opp Hummel i Norge så er Odds Ballklubb en perfekt arena. Mesterbakeren leverer ferske brød, kaker og konditorvarer til REMA 1000. De produserer også Odd-brødet. R8 Property vil skape en bærekraftig fremtid ved å benytte teknologi og lidenskap til å endre måten vi bygger og drifter eiendom - alltid med kunden i fokus. Det enkle er ofte det beste Odds samarbeidspartner siden 1996. Skagerak Energi har i 100 år sørget for lys og varme i norske hjem. Telemarks største mediehus med 80.

Sarpsborg 08 - Odds BK sammendrag Fotball resultat og høydepunkterStream Eliteserien live Fotball kampen mellom Sarpsborg 08 og Odd med Eurosport. Kampen starter kl. 16:00 den 7. mai 2022. Få siste nytt om Sarpsborg 08 og Odd, og finn Eliteserien standings, results, top scorers og previous winners. Fans av Fotball kan lese de seneste Fotball overskiftene, intervjuene, ekspertuttalelsene og se video gratis.

- Jeg har aldri vært den som scorer mest mål, men jeg har bestemt meg for å ta ansvar nå. Det har lugga litt for laget, så jeg tok litt skuddansvar i dag, fortalte Rashani til MAX etter kampen. Odds trener, Dag-Eilev Fagermo, var også godt fornøyd med dagens innsats. - Vi fikk satt litt Odd-stempel på kampen ja. Det vi jobber med offensivt lykkes i dag. Defensivt så synes jeg vi fightet bra for Sarpsborg er et vanskelig lag å møte. Det var litt glød igjen i laget også, sa Odd-trener Dag-Eilev Fagermo til MAX. Deres scoring kom på komisk vis, da Odd-spiller Espen Ruud stanget ballen kontant i eget nett. Rashanis førsteDet ble en innholdsrik førsteomgang, der begge lag kom til flere gode muligheter.

Tomålshelt Rashani i fyr og flammeTre kontante avslutninger i hjørnet sørget for tre etterlengtede poeng til Odd. TO MÅL: Elbasan Rashani noterte seg for to scoringer i kampen mot Sarpsborg. Foto: NTB scanpix / Teigen, Trond Reidar Vis mer Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon Publisert mandag 23. april 2018 - 20:50 Sist oppdatert mandag 23. april 2018 - 21:31 Odd - Sarpsborg 3-1 (1-1)(Dagbladet): Elbasan Rashani var i storform for Odd da de tok imot Sarpsborg mandag kveld. Nordmannen som er født i Sverige og spiller landslagsfotball for Kosovo, bidro sterkt til Odds hjemmeseier med sine to scoringer, og da Martin Broberg satte inn 3-1 en halvtime før slutt ble veien tilbake for tung for sarpingene.

(PÅ NETT##) Odd Sarpsborg på live 20 august 2022 | Profile Odds BK - Sarpsborg 08 sammendrag Fotball resultat og høydepunkterStream Eliteserien live Fotball kampen mellom Odd og Sarpsborg 08

[direktesendt tv<<<] Odd Sarpsborg på nett 20 august 2022

More actions